Ytterligare en måndag

Yes yes, sitter här på kontoret och "sliter". Kan inte riktigt kalla det att slita då jag faktiskt gillar mitt jobb, ser det mer som underhållning om jag ska vara helt ärlig. Jag är mycket lyckligt skattad, det är nog inte många som kan säga detsamma om sina jobb. Förstår mig heller inte på folk som klagar över sitt jobb, varför klaga? Man får ju vara glad att man ens har ett jobb i dessa tider! Sluta klaga och gör det bästa av det istället, så ska ni se att ni mår mycket bättre också.

Just nu händer det inte vidare mycket faktiskt, vi har i alla fall varit riktigt duktiga nu i helgen, städat och tvättat och så vidare (Fast i all ärlighets namn så måste jag säga att min kära fru gjorde mestadelen av arbetet :$). Jag vågar inte tänka på hur det skulle sett ut om jag bodde själv, haha. 

Jag funderar lite på vad jag ska göra med min blog egentligen.. Inte om jag ska ha den kvar eller inte, men vilken inriktning den ska ha. Just nu har den ju egentligen inget syfte annat än att vara ett ställe där jag skriver massa skitsnack. Vore kul att kanske göra om den till en recensions-blog, men då är ju frågan vad man ska recensera. Spel? Finns det ju hur mycket som helst av.. Hårdvara? Kostar alldeles för mycket pengar, likaså airsoftprylar. Film? Well, det gör ju redan hjärtat mitt på sin blog, så det går ju bort det med. Musik känns lite för tråkigt att recensera också, finns för mycket av det och en recension på musik har enligt mig ingen poäng då alla gillar olika. Men vi får se, att recensera spel är faktiskt lite lockande.

Nu ska jag jobba vidare, så. Hoj!


Diggar denna bilden, den är bra tagen. Jag till höger.

Måndag, på jobbet

Sitter här på kontoret, 14.51. Två timmar kvar tills man kan röra sig hemåt, ungefär. Rätt skön dag idag faktiskt, vaknade otroligt nog i morse och kände att jag såg fram emot att jobba idag. Det var oerhört längesedan jag kände så, skönt att det är tillbaka. Jag har även fått upp farten på jobbet igen, saker går inte i slow motion längre. 

Nu har jag även anmält mig själv till ett airsoft-lir utanför Borås den 7'e februari, ska bli sjukt roligt, jag har ju faktiskt inte spelat på jag vet inte hur länge nu! Över två år sedan är det i vilket fall som helst. Vad är airsoft för nånting då? Well, tänk dig Paintball fast med vapen som ser ut som riktiga vapen och utan färg i kulorna. Airsoftvapen skjuter 6mm's plastkulor och räckvidden är betydligt längre än i Paintball. Slänger in lite bilder här neranför på grejorna som jag har samlat på mig än så länge.


Det där är prylarna (det mesta i alla fall) som jag hunnit samla på mig. Den 7'e ska bössan på första bilden invigas, ser verkligen fram emot det! Jag och kusinen min som åker dit.. Ska bli redigt kul.

Men men, kanske är lite vettigt att jobba en stund till nu, vi hörs! SE! Jag bloggar igen! ;)

Nu ska ni allt få se!

Jepp jepp, här sitter jag och bloggar tamigfasiken, medans Hayley trycker upp digitalkameran i nyllet på mig. Bilderna blev säkert jättevackra (verkligen... inte). Tänkte jag skulle ta och skriva några rader här, det var ju ändå ett tag sen.. typ.. 19 november. Jag borde skärpa mig med detta, men jag är som jag är. Har haft ett antal bloggar förut, första veckorna har jag skrivit jättemycket men sen har det avtagit i stadig takt tills jag helt enkelt lagt ner det. Jag måste vara en periodare.

Vad är det som händer då? Well, inte sådär jättemycket faktiskt. Jul och nyår var jättetrevligt, umgåtts med familj och vänner och sånt skoj som man faktiskt ska göra. Nyår var verkligen imponerande då vi har utsikt över hela göteborg från 8'e våningen, i vardagsrummet. Har nog aldrig sett så mycket fyrverkeri samtidigt i hela mitt liv. 

För övrigt så har ju jobbet satt igång igen denna vecka, så jag kämpar mest med att komma in i rutinerna igen. Jag blev ganska orolig nu i början, blev jättehängig och trött och tappade sugen för allting. Däremot tror jag att det har börjat vända nu, även fast jag är helt slut innan klockan ens hunnit till 22 om kvällarna. Mindre bra början på jobbet i alla fall efter ledigheterna, det första man kommer in till är ett kaos, eftersom det varit strömavbrott. Mycket kul. Ingen skada skedd dock, men ändå, tänk om.

Nu undrar Hayley hur långt jag tänker skriva egentligen, hon är chockad att jag överhuvudtaget bloggar. Det är ju kanske ett tecken på hur kass jag är på det hela. Däremot tror jag nog att jag (för min egen skull) borde skriva mer om dagarna, få ut tankar och känslor som man kanske inte tänker på annars. Så, finns det nå planer inför den närmaste framtiden då? Nja, faktiskt inte. Första målet är väl att komma in i hela jobbgrejen igen, komma upp på morgnarna utan att känna sig helt medvetslös och så vidare. Det tar förhoppningsvis inte allt för lång tid.

Nånting som jag verkligen längtar efter, det är värmen. Vår, sommar, sol. Grönska! Ljus, för bövelen! Allt mörker under vinter och höst gör mig nipprig, jag mår verkligen dåligt av att se solen gå ner innan man ens slutat jobba om dagarna, likaså när man går till jobbet på morgonen, fullkomligt becksvart. Jag vill ju kunna se soluppgång, tidigt på morgonen, när man väntar på att spårvagnen ska komma. Att se (och framför allt, känna) solens värme stiga över horisonten och välkomna ännu en trevlig dag. Nu blev jag ju nästan poetisk här, jösses.

Nej, men som sagt, jag längtar efter sommarens värme. Kort och gott. Det här kändes riktigt bra, jag måste börja skriva oftare, seriöst. Det får bli mitt nyårslöfte. Jag lovar härmed mig själv att skriva av mig betydligt oftare än jag gjort förr. Så, där har ni det, ett löfte. Jag får helt enkelt sätta det här som startsida på mina datorer, för att påminna mig själv om att skriva.

Snart dags att krypa till sängs också, ska ju faktiskt jobba även imorgon. Det brukar ju vara så, menar jag. Tänk om det inte var så, tänk er, att kunna välja vilka dagar man vill jobba på, och strunta i resten då man inte känner för det, utan att förlora lön. Vilket paradis. Undrar hur mycket jag har skrivit nu egentligen, tror det är det längsta hittills, i alla fall på denna blog. Jag imponerar på mig själv! På fredag verkar det bli riktigt trevligt också, då kommer en god vän till oss på middag, och filmkväll. Det ser jag verkligen fram emot! Vet inte riktigt vad det blir för film dock, eller ens mat för den delen, men det listar vi nog ut innan dess. Hoppas jag i alla fall.

Nej, nu ska jag ta och sova, ha det bra alles!
God natt!

RSS 2.0